Avatar

Meno: Magnus Alicant Dumort
Funkcia: RPG postava
Fakulta: RPG
Rasa: Človek
Ročník: 0.
Vek: 24
Body: 0
Peniaze: 0

Ked sa Magnus narodil do rodu Dumort,jeho osud bol už vopred urcený.Bola to jedna z mála cistokrvných rodín lovcov démonov.Casom sa dozvedel,že za démonov považujú všetkých co ne sú ludskej ci anjelskej rasy.Aj ked stretnút anjela bolo viac než ojedinelé.Na jeho hrudi bolo materské znamienko v tvare hviezdy.Dedilo sa tak dlho,že už ani nevedeli,odkial sa vlastne vzalo.No na rozdiel od obycajných ludí bol rýchlejší a zrucnejší.

Od troch rokov ho zacali cvicit.Od boja holými rukami až bo boj so zbranami.Mágiu používali ojedinele,kedže ich každé použitie vycerpávalo.no bolo to eso v rukáve ak by všetko ostatné zlyhalo.Ked mal desat rokov,sídlo v ktorom žili pohltili plamene.Jediný sa zachránil a pod ochranné krídla ho prijala rodina ich rodinného priatela menom Raziel Stern . Nikdy ich meno neprijal napriek ich castým pokusom o adopciu.Bol posledný svojho rodu.Po piatich rokoch nastúpil do výcvikového tábora.

Tam spoznal priatelstvá,lásku i nenávist.Tvrdo na sebe pracoval aby mohol pomstit srmt svojej rodiny a vyzabíjat všetkých,ktorí nechcú dodržiavat mier.Potajomky sa vydával na vlastnú päst lovit neprispôsobivých,ako ich sám pre seba nazval.Utržil pri tom nie len zranenia od nich ale aj tresty od ucitelov ked to zistili,no ani to ho nezastavilo.

V osemnástich patril k jedným z najlepších v jeho rocníku a oficiálne sa mu dostalo tej cti môct íst do ulíc a lovit.Vyzbrojený všetkým,co pôsobí na ostatné rasy vydal sa do ulíc.Prvé roky lovil len tých co porušili zákon,no postupne zistoval,že nieco ako mier neexistuje a skôr ci neskôr porušia zákon všetci. A tak jednej noci stopoval vlkolacku ktorá zahla za roh a on skocil za nou..A ocitol sa úplne inde.Toto bol iný svet.Vzduch dýchal mágiou a bol cítit množstvom rás.Vytiahol strieborný mec s úmyslom vystopovat svoju obet a pokracovat v svojom živonom poslaní..aj ked je v inom svete.

Ocenenia



Inventár

Vstup do školy

Nick:
Heslo:



Zatvor