Avatar

Meno: Noir Turquoise
Funkcia: RPG postava
Fakulta: RPG
Rasa: Človek
Ročník: 0.
Vek: 45
Body: 0
Peniaze: 0

NOIR
Bol studený január, keď sa Noir narodil do slušnej francúzskej rodiny Turquoisovcov ako prvorodený syn Seana a Judith; bol studený a suchý január. A hoci čas plynul ďalej ako je to pre svet prirodzené, mesiace, ročné obdobia sa striedali a Noir rástol, v tom studenom a suchom januári aj zotrval a nepohol sa ďalej.
Otázka prečo je celkom na mieste, veď rodičovskej lásky sa mu dostalo aj do zásoby a emočný chlad zo strany rodičov mu nikdy nehrozil, mal príležitosť rozvíjať svoju myseľ a vedomosti na rôznych školách, v istom veku svojím prirodzeným francúzskym šarmom roztápal aj ľadové srdcia neznámych dievčat a užíval si s nimi vášnivé noci...
Obdobie zimy ho sprevádzalo až do dvadsiateho tretieho roku svojho života, ktorý strávil mimo svojho domova na vysokoškolskom internáte Technickej univerzity, kde sa vzdelával, túžiac po dosiahnutí veľkolepého titulu ING.

LARISA
Paradoxne, keď konečne, konečne uplynula zima jeho života, bol opäť studený a suchý január. Jediná zmena, ktorá nastala, bola v tom, že Noir dopustil, aby do jeho srdca vstúpilo umenie a zároveň stvorenie írskeho pôvodu s modrými očami a ryšavými vlasmi, s krycím pomenovaním žena.

IRIS
A po nejakom čase druhá, keď sa zoznámili, vzali a počali dieťa.
Dieťa modrooké, ryšavé, úplne po mame, ktorú Noir ľúbil celým svojím srdcom. Dieťa, na ktoré preniesol svoju lásku a pre ktoré bol odhodlaný žiť v stave: ženatý, jedno dieťa. Dokedy? Aj naveky, keby žiť neznamenalo čeliť priveľkým prekážkam a zmenám...

WITCHWOOD
Čarodejníci? Mágia?
Matematika a technika, to áno.
Umenie, hoci okrajovo, ale tiež áno.
Mágia nie. Príliš iracionálna pre Noirovo realistické vnímanie.
Sotva pochopil, čo mu Larisa vravela, keď ich dvojročná dcérka Iris zafarbila namodro všetky elektrické zástrčky v dome a levitovala kočík. Vraj nejaký Witchwood, sťahovanie, Belfirin, ona aj Iris sú čarodejnice, a čože...? Zmätok. Noir nikdy nepochopil, čo sa to vlastne udialo. Len jeho šťastie sa rozpadlo, keď opustil rodné Francúzsko a vstúpil do sveta bez elektriny s absenciou poštárov, ale zato s nadbytkom sov, čúd a mágie. A rozpadlo sa najmä vtedy, keď jeho milovaná Larisa v tomto svete zmizla, odetá do krídel anjela a s výčitkami svedomia, že si zničila rodinu.
Ostal sám s Iris v nepriateľskom prostredí, bez práce, závislý len na majetku zo sporenia a dávkach pre nezamestnaných a na deti.
Iris vychoval sám, naučil ju čítať, písať, počítať, naučil ju aj veci o svete, do ktorého podľa jeho názoru patrí, hoci v ňom nežije. Obrnil sa voči svetu čarodejníkov a tie roky prežil väčšinou zavretý doma, len aby nevytrhol dcéru z prostredia, do ktorého patrí podľa Larisy. Ľúbil ju, ale nie natoľko, aby bol ochotný zotrvať v stave opustený, jedno dieťa naveky. Veď stačí dovtedy, kým sa Iris osamostatní a prichýli ju internát...

BILLY
Keď Iris dovŕšila jedenásť rokov, nastúpila na Belfirin a Noir mohol s ľahším srdcom odísť naspäť do Francúzska za rodičmi. Jediným spojením medzi ním a dcérou bol poštový holub Billy, dostatočne vzdialený sove a predsa slúžiaci tomu istému účelu. Písali si listy a Iris k nemu chodievala na prázdniny. A stále ju ľúbil, hoci cit trochu ochabol, podobne ako ochabol cit k Larise.

MARIA
Noirov život sa vzopäl v ďalšie leto s vierou, že nie to babie. Po rokoch stretol Mariu, spolužiačku z vysokej školy a možno z potreby odovzdať sa, možno z akéhokoľvek iného dôvodu, či už racionálneho alebo nie, po istom čase ju požiadal o ruku.
Krok, ktorý zmrvil už i tak nahnuté vzťahy medzi ním a Iris, medzitým takmer dospelou mladou ženou. Iris odmietla k nemu chodievať na prázdniny, pohádali sa, nič tomu nepomohlo ani to, že sa ju pokúsil vo Francúzsku zadržať proti jej vôli.
A tak, nevidiac iné východisko z tejto situácie, odložil svadbu a odišiel z Francúzska opäť do Witchwoodu ratovať to, čo sa už ťažko bude dávať dohromady.
Najmä preto, že z Iris je anjel, na ktorých kedysi dávno zanevrel.
Najmä preto, že Iris je svojhlavá a samorast.

CYAN
Zlomom v jeho živote bolo však najmä narodenie jeho prvého vnuka. Iris sa nechala nabúchať dákym mladým výrastkom, ktorý sa o ňu a ani dieťa nechcel pri najmenšom starať. Bol to spor mnohých konfliktov, po ktorom mal otec s dcérou v istých medziach nenapraviteľné poškodenie. Stále sa mali radi, len akosi s odstupom.

SUMARI
Kto by povedal, že jedna z jeho vášnivých nocí mládí ho doženie práve vo Witchwoode. Bola to náhoda, a to riadna, ale zistil, že Iris nie je jeho jediná dcéra a jedna takmer tridsaťročná mu po svete behá bez jeho priezvisko. Aspoňže ich spája záľuba v modeloch preterárskych metiel, inak by mal zničené vzťahy s oboma svojimi deťmi.



DCÉRY Iris a Sumari
VNUK Cyan

Ocenenia



Inventár

Vstup do školy

Nick:
Heslo:



Zatvor