Avatar

Meno: Arleen Yersinia Salchokin
Funkcia: Študent
Fakulta: Lunarius
Rasa: Človek
Ročník: 5.
Vek: 1
Body: 0
Peniaze: 493

POVAHA


Moja povaha by sa dala opísať ako povaha dievčaťa, ktoré je vždy priamočiare a odvážne. Nikdy sa nevykrucujem, vždy idem priamo k veci.Nebojím sa vysloviť si svoj názor, ale vypočujem si aj názory ostatných. Som nerozhodná, čo sa mi niekedy vie vypomstiť. Som úprimná, nebojím sa ostatným povedať si to, čo si o nich myslím. Rada riskujem a až do takej miery, že si to v tej chvíli ani neuvedomím. A keď prehrám, nezrazí ma to na kolená, ešte viac ma to donúti ďalej bojovať. Často prejavujem snahu byť v niečom vždy prvá a najlepšia. Keď si raz dám cieľ idem si za ním a neodradí ma od toho ani najväčšia prekážka. Kráčam za ním nekompromisne a uvážlivo, radšej si popálim prsty, než by som sa mala vzdať.Do každej veci, ktorú robím sa snažím vložiť svoju dynamickú, divokú a aktívnu povahu so silnou túžbou po presadení vlastnej osoby.Stačí mi niečo zakázať a hneď mám chuť to rozraziť alebo prevrátiť, ani nie tak pre to, aby som si to prisvojila, ale aby som rozmetala prekážku. K ostatným sa snažím byť vždy milá a ústretová, ale to neznamená, že si nechám skákať po hlave! Nepotrebujem nikomu za každú cenu ubližovať. Najlepšie sa cítim v spoločnosti, ale viem byť aj samotárska. Rada sa smejem a rada aj rozosmievam iních :). Som dobromyseľná, ochotná pomáhať a mám pevnú vôľu. To sú moje kladné stránky.
Tak ako každý, aj ja mám svoje zápory. A nehanbím sa ich priznať. V tom negatívnom smere som netrpezlivá, nepokojná a jedovatá.Občas som náladová, čo sa mnohým nepáči, ale je to pochopiteľné. Rada ovládam iných.Taktiež som aj hádavá, ale ak skutočne chybu, kvôli ktorej sa hádame vyvolám ja, tak si to viem priznať! A viem sa aj potom ospravedlniť. Rada porušujem zákony, možno niekomu pripadám ako anarchistka. Ak mám byť úprimná, tak si tak občas aj sama sebe pripadám.:)

VÝZOR


Môj výzor je taký všelijaký. Neriadim sa podľa najnovších módnych trendov. Oblečiem si to, v čom sa cítim najlepšie. A môžu to kľudne byť rozderavené rifle a flanelová košeľa. A k tomu tenisky Converse. Niekedy vyzerám ako bezdomovec, ale proste mám rada roztrhané alebo ošúchané oblečenie.Nepohrdnem sa však obliecť aj ako slušná dáma, ba dokonca niekedy sa viem obliecť aj ako naozajstná sexica. Viem pritiahnuť množstvo pohľadov mužského pohlavia, čo nie je zlé :). No niekedy mám taký štýl, ktorý nie je priveľmi obľúbený medzi bežnými ženami.
Strašne rada si prefarbujem vlasy. V skutočnosti mám blond dlhé vlasy, ale zbožňujem si ich prefarbovať na červeno, oranžovo, hnedo.Rada s mojimi vlasmi experimentujem. A nebojím sa toho! Moja pleť má ľahký bronzový nádych a nemám na tvári žiadne akné. Farba očí je zelená, neprehliadnuteľná. Vyžaruje z nich však tajomnosť, ale nie som tajomná. Moje ústa sa možno niekomu zdajú malé, ale nie je to tak a nos mám trošku guľatý :). Rada však športujem, preto sa na moju postavu nemám čo sťažovať. Proste ju opíšem dvomi slovami. Vysoká a štíhla. No nie však prehnane :).


HISTÓRIA


1st stage of my life





RODINA A PRIATELIA



♥ Sumari Salchokin ♥
♥ Človek - Lunarius ♥
Maminka, merci za to, že siii.:*









♥ Andraes-Yaaniy Salchokin ♥
♥ Démon - Estrellis ♥
Otecko, merci za to, že siii.:*

Ocenenia



Inventár

Vstup do školy

Nick:
Heslo:



Zatvor