Avatar

Meno: Reginae Swan
Funkcia: Študent
Fakulta: Lunarius
Rasa: Človek
Ročník: 2.
Vek: 17
Body: 0
Peniaze: 140


Moji rodičia sa odjakživa veľmi milovali, a boli ako stvorený pre seba:
popis/
Narodila som sa v šľachtickej rodine ako jediné dievča zo siedmych chlapcov-mojích starších pratov. Do určitého veku som sa mohla s nimi hrávať, ale potom ma začali vychovávať tak, aby som sa raz stala elegantnou slečnou ale omnoho radšej som sa pozerávala na bojujúcich bratov. Potajomky som sa učila tomuto umeniu vďaka môjmu kamarátovi Passiovi
popis/
ktorí cvičieval s mojími bratmi. A tak plynul môj život.
Mnohý sa čudovali, ako je možné, že so dcéra Swanovcov, pretože som sa na rodičov vôbec nepodobala. Veľmi sa podobám na moju pra... pra... prababku z otckovej strany.
popis/
Ona bola posledná s bledími vlasmy a trochu ľudskejšej farby. Bratia aj rodičia majú tmavé vlasy a pleť bielu. Rodičia hovoria, že mám v sebe časť jej duše.
To som JA:
popis/
Bratia avšak čoskoro odišli z domu a zostala som sama s rodičmi a kamarátom. Aj napriek tomu som sa zdokonaľovala v boji a pomali som silnela.
Náš kraj avšak napadol iný rod elfov a ja som bola so zopár sluhami jediná, ktorá vedela lepšie narábať s mečom. V tedy som poučila svoje prvé kúzlo. S nejakými stratami sme vyhrali. Bola som celá od krvi. Všetci čo videli ako sa bijem, neverili, že by som niečo takého dokázala. Rodičia boli zhrozený.
Odvtedy ma prestali volať Nežná alebo Čistá labuť, ale začala som byť známa pod celkom iným menom: Krvavý elf, Krvavá labuť či Krvavá princezná.
Rodičia ma poslali do školy... a teraz? Som TU!

Ocenenia



Inventár

Vstup do školy

Nick:
Heslo:



Zatvor