Avatar

Meno: Ainey Hinat
Funkcia: Študent
Fakulta: Lunarius
Rasa: Človek
Ročník: 3.
Vek: 15
Body: 0
Peniaze: 429

Ainey Hinat





NAJKRAJŠÍ DEŇ NA SVETE (ASPOŇ PODĽA NICH) :D

Bolo 14.01....Januárový krásny deň. Slnko jemne zasvietilo všetky kúty mesta Porto .Svietil aj do veľkého ale šťastím prekvitajúceho rodinného domu. Bývala tam rodina Hinat, ktorá sa zatiaľ skladala z 2 členov: Siusanne(bola tehotná) a Mike Jerry. Ale nie dlho. Priestory veľkého bytu zaberala tam aj druha šťastná rodinka: sestra Siu Sailen Fight a jeho manžel Lenny Fight.Proste dom bol nabitý šťastím, láskou už len chýbali deti. Ale nie dlho. Keď Sailen sedela v obývačke a pozerala cez okno kraaasne more detičky v jej bruchu sa už detičky hlásili von. Chceli aj ony vidieť všetko. Mike, ktorý sedel vedľa Siu, si hneď všimlo že niečo nie je v poriadku. Manželka naňho pozrela a usmiala. Hneď vyskočil a volal doktora. Manželke pomohla na posteľ a doktor Hee konštatoval že už malé idú. Siu sa 4 hodiny trápila ale keď držala v náručí dve prekrásne malé rovnaké dievčatká menom Ailaini a Ainey sa usmievala a únava na nej už nebolo vidieť. Mike cestne sa držal ruky svojej manželky. Na svoje dcéry sa nevedela vynadívať. Veď boli malé HINAT.



NOVÝ PRÍRASTOK HINAT

Bolo krásne počasie. Vonku bolo minimálne 20 stupňov. Slnko svietilo, more bzučal a dve malé hlásky sa smiali. Boli to sestričky Hinat. Mali už skoro 3 roky a boli také rovnaké že ste ich nevedeli rozoznať ,spoznali ich len svoji rodičia. Naháňali sa na čerstvej okosenej trávi. Práve Ainey chytila Aili a kričala: ,,Ty si to...hytila som ta...naháňaš,, Začala bežať. Ale vtedy ich mamička, ktorá sledovala svoje malé ratolesti ako sa bláznia, zavolala .Male anjeliky k nej hneď zabehli a objali ju. Mno museli si dávať pozor pretože mamička mala veeeeelke brucho. Vysvetľovala im že budú mat nového súrodenca. Oni to veľmi nechápali prečo musí mat mamička veľké bruško keď že vraj bocian detičky. Mno určíte sú malé ale toto nezožerú :D Ainey sa opýtala: ,,Mami, kedy plide už naša mala sestlicka???,, Na to jej maminka: ,,Zlatko, už onedlho príde ale potom mi s ňou budete musieť pomáhať dobre?,, usmiala sa na svoje krásne dcéry a pohladkala ich na blond vlasoch.

PRÍCHOD

Siusanne niečo zacítila. Už to ide.,, Choďte moje sa hrať ďalej.,, ,,Doble mamiii,, Povedali zborovo ,,Naháňaš telaz ty Aili,, Povedala mala Ainey a bežala ako len vládala so svojimi malými nožičkami a Aili hneď za ňou. Vtedy Siu išla do domu a a zavolala Mika. Už to prichádza. Všetky veci nahodil do tašky a už vyrazili ale ešte zavolal dievčaťa ,,Áno oci?,, keď videli že sú na obzore sa opýtali ,,Kde idete?,, mali sa obliekať? idú niekde? ,,Moje zlate s mamičkou ideme pre vašu malú sestričku ale vy s nami nemôžete isť preto o chvíľočku príde starká so starkým dobre?,, nechápali ale prikývli a oni hneď odišli. Male Hinat pozreli na seba. Už sa nemali chuť naháňať. Chceli už vidieť malú sestričku. Ako ocko povedal o chvíľku tam boli starká so starkým a starali sa o ne.
O dve hodinky neskôr...
Male ležali v postieľke a rozprávali sa medzi sebou. Trosku sa zľakli keď ich ocinko pribehol do izby a začal objímať „Vy moje drobce! Bože ako vás ľúbim a budem ľúbiť ešte jedného drobca. Ail, Ain a Ear! Ailaini Ainey a Earlete! Bože!“ Nechápali. Ale o malú chvíľočku vedeli čo je. Mamička vstúpila do izby s niečím veľmi maličkým v ruke. Išli sa pozrieť. To niečo v ruke spinkalo. Nechceli sa jej veľmi dotknúť lebo vyzerala veľmi krehká. Mamička sa na nich usmiala a pošepkala ,,To je vaša sestrička Earlet.,, Už im viac netrebalo povedať už chápali. Nová Hinat.






Ocenenia



Inventár

Vstup do školy

Nick:
Heslo:



Zatvor