Inventár


Navždy
Navždy

Karamelová
Karamelová
No, kto by si to nedal? Už teraz sa mi zbiehajú slinky.
Darček od Kaleel Omni Vaylees

Ocenenie
Ocenenie
Vážená rodina. S potešením vás oznamujem, že ste boli vybratá za zakomplexovanú rodinu č. 1 a to veľmi múdrou študentkou s menom Cynthia Amati Mae. Gratulujem!

Pomôcka k woodoo
Pomôcka k woodoo
Ak budeš niekedy chcieť vyskúšať woodoo (napríklad na svojej milovanej sestre), chcem, aby si k tomu mala tú najlepšiu bábiku! Ale daj si pozor, aby si tohoto napohľad roztomilo vyzerajúceho panáčika nezjedla... prudko jedovatý :D

Tak...
Tak...
...lebo to miluješ, a lebo ja teba milujem:X a lebo si mi to už mala poslať(A)a lebo pre mňa znamenáš strašne veľa a vážim si tvojej prítomnosti každý piatok, lebo chcem aby si tu bola vždy pre mňa, lebo ako jediná si schopná počúvať moje keci a si tu pre mňa a viem, že keď ti napíšem tak mi odpovieš a všetko bude hneď vyriešené, lebo vždy vieš čo povedať a mám ťa za to rada a ďakujem ti za všetky tie krásne chvíle, ktoré sme spolu prežili:X aj za tie nervy, ktoré robíme lenke(A) za to, že ma chápeš a sme na rovnakej vlne, za to, že si vieme vždy nájsť cestu a nehádať sa, za to že si somnou vždy zahráš, za to že si tu a za to, že proste len existuješ:X za to, že ti môžem veriť viac ako hocikomu, za to, že si sa mi nikdy nesmiala a bola tu:X za to všetko ti veľmi, veľmi ďakujem a nikdy nebudem schopná to všetko splatiť(L)

Darček
Darček
OČHAŠ vám želá príjemné Vianoce!

Darček
Darček
Darček z Vianočného plesu 2011. Šťastné a veselé!

Snaživec roka
Snaživec roka
Keď ti ho nedajú do profilu, tak aspoň sem :-*

Valentínsky ples
Valentínsky ples

Odznak usilovného Solariusáka =)
Odznak usilovného Solariusáka =)
Za snahy vynaložené pri získavaní bodov a tak isto fakultného pohára pre slnkom zaliatu fakultu. (február 2014)
Darček od Dahlia D. Caillaux

Palubný lístok
Palubný lístok

Vstup do školy

Nick:
Heslo:



Zatvor